- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Igen próbáltam. Azzal az a bajom, hogy a rendszer tökéletesen működik mindaddig amíg nem teszem ki nagyképernyőre bármelyik média lejátszómat(legyen szó akár filmről, akár mp3-ról). Azért jobbik eset mert fagyás után újraindul a rendszer, és nem ígényel ezután formázást a gép
róland: kivan kapcsolva, 3x tettem újra az ubuntut: egyszer fel a sima ati drivert...formázhattam utána...utána ugyanezt még kétszer eljátszottam.
Negyedszerre zárt driverrel próbálkoztam: annál csak megfagy a rendszer és a fenti hibát produkálja. Azóta kiszedtem a zárt drivert és minden működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Könyvajánló
- Borderlands 4
- Premier előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest