- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
A fluxbox-nak elég sokmindent kell még felrakni hogy életre keljen. Én legalábbis elég sokat szenvedtem vele anno.
Egyébként miért nem jó neked a gnome? Na nem akarok én beleszólni, csak szerintem az egy elég letisztult, átlátható felület.
Egyébként ha jól emléxem akkor volt olyan csomag, ami kellett a fluxbox-nak, de a debian szerveren még nem volt fennt az a verzió. Úgy rémlik, hogy Debianra csak régebbi fluxboxot lehet felrakni, majd próbálkozz vele.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest