Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Tudtommal a setserialnak mindegy, modul vagy beleforgatott. Tekintve, hogy nem a modulparaméterekkel variál, hanem szimplán lekapcsolja.
És nálad ez tutira sikerül, mert különben be sem tudod tölteni a lirc-serialt, leállna device busy hibával.A dmesg nem ártana. Ha a modul betöltése után olyasmi van csak benne, hogy lirc-serial loaded, meg pár adat, akkor okés. Az irw-t felejtsd el, ahhoz a lircd-nek is működnie kell, plusz lépés - irrecord vagy mode2, ennyi kell, a lircd ne is fusson. Ez közvetlenül a modul által fogott nyers jelet veszi.
Ha semmit nem kapsz, akkor vagy nem működik a ketyere
, vagy rossz IO-portot, megszakítást használ. Én a lirc-sir-t be tudom tölteni a legváltozatosabb paraméterekkel, ha éppen nem foglalt az adott tartomány, akkor úgy tesz, mint ami fut. Csak persze jelet nem vesz sosem.Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Autós topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kuponkunyeráló
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, vagy rossz IO-portot, megszakítást használ. Én a lirc-sir-t be tudom tölteni a legváltozatosabb paraméterekkel, ha éppen nem foglalt az adott tartomány, akkor úgy tesz, mint ami fut. Csak persze jelet nem vesz sosem.