- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm!
Amint hazaérek, kipróbálom.

Elötte két kérdés, csak okosodás céljából:
- Miért van az, hogy az előre telepített Firefox minden esetben hozza a névleges érték 90%-át, és csak az utólag felrakott progik lassúak?
- Miért nem kell kikapcsolni teljesen a window scaling-et? Miért jobb, ha részlegesen bekapcsolva marad? /elolvastam a wikipedián az ide vonatkozó írást, de nem értem pontosan, hogy az én helyzetemben mire is jó/Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi