Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm!
Amint hazaérek, kipróbálom.

Elötte két kérdés, csak okosodás céljából:
- Miért van az, hogy az előre telepített Firefox minden esetben hozza a névleges érték 90%-át, és csak az utólag felrakott progik lassúak?
- Miért nem kell kikapcsolni teljesen a window scaling-et? Miért jobb, ha részlegesen bekapcsolva marad? /elolvastam a wikipedián az ide vonatkozó írást, de nem értem pontosan, hogy az én helyzetemben mire is jó/Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Sorozatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest