- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2 #33821 üzenetére
Nem értek egyet. Mikor a satás SSD-meg cseréltem az akkor jónak számító, 3000-es olvasást tudó SSD-re, az nem csak érezhető, de mérhető előnyt is hozott a betöltési időkben, minden fürgébb lett. Mindezt átklónozott, nem frissen felrakott rendszerrel.
Most elmentem a maximumra, az említett 3000-es SSD-t cseréltem 7000 felett olvasni tudóra ami ment be a PCIe gen4-es foglalatba, mert ha már úgy is kellett a 2TB, akkor legyen jó és időtálló is a cucc. Nyilván itt már nem volt érezhető ugrás, mert az előző is bazi gyors volt.
Ráadásul ezek a dolgok nyilván függnek attól is, hogy jóféle procit raksz-e a gépbe, vagy olyat amin elfut az Excell... Mikor anno egy régi, ráadásul abból is low-end FM2-es AMD-s gépbe migráltam át a Windowst egy HDD-ről SSD-re, az szinte semmit nem gyorsult mert a proci volt a szűk keresztmetszet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged