Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem értek egyet. Mikor a satás SSD-meg cseréltem az akkor jónak számító, 3000-es olvasást tudó SSD-re, az nem csak érezhető, de mérhető előnyt is hozott a betöltési időkben, minden fürgébb lett. Mindezt átklónozott, nem frissen felrakott rendszerrel.
Most elmentem a maximumra, az említett 3000-es SSD-t cseréltem 7000 felett olvasni tudóra ami ment be a PCIe gen4-es foglalatba, mert ha már úgy is kellett a 2TB, akkor legyen jó és időtálló is a cucc. Nyilván itt már nem volt érezhető ugrás, mert az előző is bazi gyors volt.
Ráadásul ezek a dolgok nyilván függnek attól is, hogy jóféle procit raksz-e a gépbe, vagy olyat amin elfut az Excell... Mikor anno egy régi, ráadásul abból is low-end FM2-es AMD-s gépbe migráltam át a Windowst egy HDD-ről SSD-re, az szinte semmit nem gyorsult mert a proci volt a szűk keresztmetszet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest