- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
ubyegon2
üzenetére
Nem értek egyet. Mikor a satás SSD-meg cseréltem az akkor jónak számító, 3000-es olvasást tudó SSD-re, az nem csak érezhető, de mérhető előnyt is hozott a betöltési időkben, minden fürgébb lett. Mindezt átklónozott, nem frissen felrakott rendszerrel.
Most elmentem a maximumra, az említett 3000-es SSD-t cseréltem 7000 felett olvasni tudóra ami ment be a PCIe gen4-es foglalatba, mert ha már úgy is kellett a 2TB, akkor legyen jó és időtálló is a cucc. Nyilván itt már nem volt érezhető ugrás, mert az előző is bazi gyors volt.
Ráadásul ezek a dolgok nyilván függnek attól is, hogy jóféle procit raksz-e a gépbe, vagy olyat amin elfut az Excell... Mikor anno egy régi, ráadásul abból is low-end FM2-es AMD-s gépbe migráltam át a Windowst egy HDD-ről SSD-re, az szinte semmit nem gyorsult mert a proci volt a szűk keresztmetszet...
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest