Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha annál a cégnél ezt el lehetne normálisan intézni, szerintem már ott lenne
Tehát minden egyéb megoldás kiesik, a legegyszerűbb megoldani, hogy legyen HSTS is.@lionhearted : Másképpen keveredik

- Csak HTTPS van, a HTTP be sem volt állítva
- TLS1.2 a max., amit ismer, és 1.2 meg 1.3 használható, szóval ez pipa
- Azt néztük, hogy a prime256v1 -et ismeri, az meg ECC algoritmus, és ennyiben függene a certtől, hogy annak is támogatnia kell (azaz az issuernek, de nem igazán értettem amit találtunk rá).
Még az lehet, hogy generálnak egy új cert, ECC algoritmussal, és azzal mennie kéne (olyan találat volt, hogy a HSTS csak ECC algoritmusokkal hajlandó működni, de azok meg Apache 2.2.6 óta vannak). De pont ez a bajom, hogy a headernek szerintem meg kéne jelennie a HTTPS fejlécben... De mi okozhat egyáltalán olyat, hogy nem teszi bele? A mod_headers -nek semmi konfigja nincs.
Plusz : itthoni szerveren nekem van HSTS, és rsa 2048-as algoritmussal titkosít, a cert is olyan. Tehát nekem is meredek, hogy össze kéne függenie. (Csakhogy ez egy rendesen frissülő Debian Testing.)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Automata kávégépek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát minden egyéb megoldás kiesik, a legegyszerűbb megoldani, hogy legyen HSTS is.