- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
-
kovaax
őstag
Nincsen az! innoextract-tal kicsomagoltam (bár lehet ugyanezt az eredményt kaptam volna akkor is, ha simán futtatom wine-nal), aztán
wine AKÁRMI.exe /ext
-re kicsomagolta magát, lett egy BIOS.cap fájlom, amit azfwupdate -a 13312313123 ./BIOS.cap
berakott a boot alá, reboot, elkezdett felszállni a gép, kicsit összecsináltam magam, aztán kiírta, hogy updatel, akkor megnyugodtam, és utána reboot-olt, és meg volt updatelve a firmware. Eddig minden szép és jó, csak nem lett menüm, amiben állíthatnám a videó memóriát, úgy tűnik az nem elérhető Ideapad-on, csak menőbb Lenovoknál. Majd egyszer csinálok belőle egy hutut, mármint az egész kütyüről, és akkor mindenki boldog lesz ám! Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest