- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Nincsen az! innoextract-tal kicsomagoltam (bár lehet ugyanezt az eredményt kaptam volna akkor is, ha simán futtatom wine-nal), aztán
wine AKÁRMI.exe /ext-re kicsomagolta magát, lett egy BIOS.cap fájlom, amit azfwupdate -a 13312313123 ./BIOS.capberakott a boot alá, reboot, elkezdett felszállni a gép, kicsit összecsináltam magam, aztán kiírta, hogy updatel, akkor megnyugodtam, és utána reboot-olt, és meg volt updatelve a firmware. Eddig minden szép és jó, csak nem lett menüm, amiben állíthatnám a videó memóriát, úgy tűnik az nem elérhető Ideapad-on, csak menőbb Lenovoknál. Majd egyszer csinálok belőle egy hutut, mármint az egész kütyüről, és akkor mindenki boldog lesz ám! Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest