Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Szerintem egyik nagyobb gyártó drivereivel sem szabad, hogy gondod legyen. Nekem egyébként BackUPS-ek vannak, arra jó, amire nekem kellenek, bár az újabbik zavaróan búg, emiatt nem tudom kimondottan ajánlani az APC-t. Van még 2-3 másik márka, amiket érdemes lehet venni. Nem olcsóak egyébként. Mielőtt megrendeled, azért érdemes rákeresni google-ben, hogy vannak e friss bejegyzések Linux driver hibával kapcsolatban az adott terméknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen routert?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mozilla Firefox
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Star Wars Outlaws teszt
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest