- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Netfone
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
bambano #26200 üzenetére
Szerintem egyik nagyobb gyártó drivereivel sem szabad, hogy gondod legyen. Nekem egyébként BackUPS-ek vannak, arra jó, amire nekem kellenek, bár az újabbik zavaróan búg, emiatt nem tudom kimondottan ajánlani az APC-t. Van még 2-3 másik márka, amiket érdemes lehet venni. Nem olcsóak egyébként. Mielőtt megrendeled, azért érdemes rákeresni google-ben, hogy vannak e friss bejegyzések Linux driver hibával kapcsolatban az adott terméknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest