Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Nem kell indexet olvasni, problem solved.
Amúgy most próbaképpen rámentem a Zindexre, meglepően simán betöltötte a Firefox. Igaz, fent van egy uBlock is, ami sok szemetet szűr, de manapság már amúgy is kötelező valami adblocker. Noscript viszont nincs. És így is elég simán megy a scroll, pedig az oldalsávban van pár hülye gif is. -
válasz
bambano
üzenetére
Nem tudom, nekem pl. SSD-vel 1Gb RAM mellett az 1.7-es Pencium M még használható. Nyilván egy kétmagos Atomtól 2GB RAM mellett nem egy Core i teljesítményét kell várni.
Én pl. el bírnék viselni a tabletem helyett egy EEE-t rendes Linuxszal, sokkal több mindenre jó.Illetve!
Ha már.
Valaki ki tudna segíteni egy 3.0.8+ kernelhez, sun5i -re fordított uinput.ko -val? Van egy Allwinner A13 alapú tabletem, amire kéne rendesen működő VNC, és emiatt nem megy. Az Android topicban nem sok válasz érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy most próbaképpen rámentem a Zindexre, meglepően simán betöltötte a Firefox. Igaz, fent van egy