Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
TinyCore-t is kipróbáltam, de semmi beállítási lehetőséget nem találtam, se hang, se wifi...

A DSL-ben viszont van még firefox is
Tetszik a minimal felülete, megfigott. A mostani Chipben volt benne, írták is hogy megszűnt a támogatása, de ajánlottként van feltűntetve.
Universal USB Installert használtam, más disztrót is gond nélkül megcsinált nekem eddig. Szerintem a Yumi sem dolgozna másképp.A másik amit most kipróbáltam az a SliTaz, ott grafikus felület nélkül megengedi kijelölni a bill nyelvezetét, és utána csak parancssor, nem tölti be a grafikus felületet.

(#21274) Jester01: Hasonló jutott nekem is eszembe, de szerintem akkor a bootig sem jutott volna el, meg a lite shell-t sem töltötte volna be.
A SliTaz is csak azt engedte, hogy tux loginnal elindítsam a disztrót, és kakukk.

-------
Gondolkodtam már egy külön kis partíción amin próbálgathatnám a disztrókat, de amilyen szerencsés vagyok biztos hogy rosszul csinálnék valamit, és a Wint is telepíthetem újra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Galaxy S25+ / 12/256GB / Kártyafüggetlen / Gyári Garancia 2028.07.11-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest