Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Hát a gép messze nem modern.
(mondjuk nem pont ez a gép a linuxos amin az előbbi képet csináltam, de ugyanúgy DDR való abba is - most teszteltem az egyik ram modult ami a Linuxos gépben nem ment elsőre - hát asszem meg van az oka...).
Egy Intel 915-ös chipsetes Low-end Asus alaplap.Az lm-sensors csomagot megnézem majd, köszi.
A memtest86 én úgy tudom nem tud SPD adatokat kiírni. Vagy a legújabb verzió már tud ?
És ahhoz mondjuk kellene egy boot pendrive is (ODD nincs a gépben üzemszerűen), szóval körülményesebb, de végül is a célnak megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest