Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Kösz a válaszokat!

A két ext3/4-hiba közül az egyiket még félig-meddig megértem, akkor egy wl500gp routerre kötött HDD-nél inode hiba egy áramszünet után; másik esetben pedig az atom-ionos gépben szállt el egy partíció ugyancsak inode hibával, számomra teljesen érthetetlen módon, alap ubi 10.04 volt rajta, épp csak hozzákezdtem a vdpau teszteléséhez, amikor a következő indításnál ez fogadott. FSCK egyik esetben sem segített.Freebsd és multimédia: ejj, de kár. Azért megpróbálok körbenézni, hogy mi van.
Freebsd és terminál: mintha GUI-s verziókat is láttam volna. Ha csak időnként kell hozzányúlni, akkor oké, csak a "csak-parancssoros"-hoz nincs már kedvem.
Pendrive: az OSt és adatokat mindenképpen külön lemezen tartanám. Pendrive annyiból egyszerűbb, hogy a szűkös mITX házba nem kell még egy lemez. Másrészt így különböző verziók könnyen és olcsón cserélhetőek, vagy lehet a fiókban egy készre belőtt tartalékom a rendszerről. Ha akarom, csak bedugom az egyik pendrive-ot, és akkor ma ubuntu server alapú fájlszerver, lamp; de holnap akár bedughatom a mint-es vagy xbmc-s pendrive-ot is. Ez leginkább csak addig kéne, amíg belövöm a dolgokat s kísérletezek ezzel-azzal. Hogy miért nem VM-en csinálom? Sajnos Atom túl gyenge hozzá, egyszer próbáltam egy w98 guestet, én sem akartam elhinni, hogy milyen lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi