- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
Siriusb #12300 üzenetére
Nagyon nem értem az inputclass-ok viselkedését, bárhogy próbálom, a háromból csak kettő option kerül alkalmazásra még akkor is, ha egy InputClass-ban szerepel mindahány.
A manual szerint bármennyi InputClass lehet, csak célszerű az általánostól a specifikus felé haladni, mert felülíródik - ez értelemszerű. Ellenben az én esetemben más-más tulajdonságok kerülnének beállításra...
Mondjuk az xxkb-vel ki tudom váltani a keyboard layout toggle-t, így a maradék 2 option hozzárendelődik. Ha más sem érti a jelenséget, marad ez a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Fitbit Versa 4 okos óra
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest