-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sanzi89
addikt
Köszönöm!
Csak az ilyen Linuxos tutorialok miért nem bírnak soha pontosak lenni?
Megy a nagy hittérítés, hogy térjenek át az emberek Windows-ról, erre ilyen minőségű infót adnak.... Elhiszem, hogy amatőr kérdés, mivel tök hülye vagyok a Linuxhoz, de miért nem gondolnak soha a teljesen kezdőkre?
-
-
hattila07
csendes tag
Köszönöm a segítséget, már megoldottam a problémát, nagy kutakodással guglizgatással.
Ezt a megoldást találtam: letöltöttem a Kali Linuxot, majd a gparted programnál egy olyan warningot kaptam, hogy a merevlemezen MBR típusu boot manager van, DE talált pár GPT féle korrupt filet, "aláírásokat" amik talán az előző oprendszerből maradhattak ott (FreeDOS-sal vettem a laptopomat).
Ezt a kis progit találtam a neten fixparts, amivel kitöröltem a korrupt fileokat a boot managerből.
Majd bootoltam dvd-ről a Kali Linuxot és gparted már látta a 3 partíciót a merevlemezen, illetve a BackTrack 5 R3 telepítésnél megjelent a Dual boot opció.Remélem hasznos infókat írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged