Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Köszönöm!

Csak az ilyen Linuxos tutorialok miért nem bírnak soha pontosak lenni?
Megy a nagy hittérítés, hogy térjenek át az emberek Windows-ról, erre ilyen minőségű infót adnak.... Elhiszem, hogy amatőr kérdés, mivel tök hülye vagyok a Linuxhoz, de miért nem gondolnak soha a teljesen kezdőkre? -
-
hattila07
csendes tag
Köszönöm a segítséget, már megoldottam a problémát, nagy kutakodással guglizgatással.
Ezt a megoldást találtam: letöltöttem a Kali Linuxot, majd a gparted programnál egy olyan warningot kaptam, hogy a merevlemezen MBR típusu boot manager van, DE talált pár GPT féle korrupt filet, "aláírásokat" amik talán az előző oprendszerből maradhattak ott (FreeDOS-sal vettem a laptopomat).
Ezt a kis progit találtam a neten fixparts, amivel kitöröltem a korrupt fileokat a boot managerből.
Majd bootoltam dvd-ről a Kali Linuxot és gparted már látta a 3 partíciót a merevlemezen, illetve a BackTrack 5 R3 telepítésnél megjelent a Dual boot opció.Remélem hasznos infókat írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- League of Legends
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megy a nagy hittérítés, hogy térjenek át az emberek Windows-ról, erre ilyen minőségű infót adnak.... Elhiszem, hogy amatőr kérdés, mivel tök hülye vagyok a Linuxhoz, de miért nem gondolnak soha a teljesen kezdőkre?