- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Köszönöm!
Csak az ilyen Linuxos tutorialok miért nem bírnak soha pontosak lenni?
Megy a nagy hittérítés, hogy térjenek át az emberek Windows-ról, erre ilyen minőségű infót adnak.... Elhiszem, hogy amatőr kérdés, mivel tök hülye vagyok a Linuxhoz, de miért nem gondolnak soha a teljesen kezdőkre?
-
hattila07
csendes tag
Köszönöm a segítséget, már megoldottam a problémát, nagy kutakodással guglizgatással.
Ezt a megoldást találtam: letöltöttem a Kali Linuxot, majd a gparted programnál egy olyan warningot kaptam, hogy a merevlemezen MBR típusu boot manager van, DE talált pár GPT féle korrupt filet, "aláírásokat" amik talán az előző oprendszerből maradhattak ott (FreeDOS-sal vettem a laptopomat).
Ezt a kis progit találtam a neten fixparts, amivel kitöröltem a korrupt fileokat a boot managerből.
Majd bootoltam dvd-ről a Kali Linuxot és gparted már látta a 3 partíciót a merevlemezen, illetve a BackTrack 5 R3 telepítésnél megjelent a Dual boot opció.Remélem hasznos infókat írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest