Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Van a Debiannál normálisabb disztró vagy ez a csúcs?
1.Felteszem és nem megy alapból a net hiába volt dhcp-re állítva (még telepítéskor állította be). Ezt megoldottam úgy,hogy barangoló módba nyomtam a hálózat menüben a hálókártya beállítását (ugyanazt az IP-t kapta,mint azelőtt,úgyhogy tökre nem értem,hogy miért nem ment).
2.Csomaglistát 20 perc alatt bírtam lekérdezni,mert egyetlen szerverhez sem tudott csatlakozni (próbáltam románt,főszervert,mindhárom magyar szervert),de érdekes,hogy netezni tudtam közben. Próbáltam proxyval ,de úgy sem ment.
3.A frissítés kezelőben megjelent végre egy frissítés,rámegyek ,hogy telepítés és nem telepíti. Elkezdi a csomaglistákat újra feldolgozni és ennyi.
4.Pidgin elindít ,de az MSN nem megy (hibás protokollt írt ki).
Ennyi elég is volt a Debian 5.0.4-ből még az Ubuntu is ötször jobban működik ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest