- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Közben neten keresgéltem, és úgy néz ki, találtam egy megoldást. Belinkelem, hátha még másnak jól jön. Erről van szó.
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
Úgy néz ki, működik, 2x újraindítottam, mind2x jó volt.
Viszont amit korábban kérdeztem TV-out-os problémára még mindig nem sikerült rájönnöm, úgyhogy ha valaki abban tud segíteni, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- ZIDOO médialejátszók
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- World of Tanks - MMO
- Asztrofotózás
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- SONY LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest