- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Adott egy TDK dvd+rw. Rá akartam írni egy frissen készített video dvd img fájlt, de törlés közben megállt, hogy rakjak be lemezt.
Nem ismerte fel, hogy a maghajtóban van lemez, manuálisan sem tudtam felmountolni.
dmesg azt mondta: "Unable to identify CD-ROM format"Próbáltam dvd+rw-format-ot, nem segített. Ugyanezt próbáltam -lead-out opcióval, ott sem történt változás.
Windowsban ellenben rá tudtam írni egy fájlt minden probléma nélkül, utána (arch) linux + gnome alatt simán töröltem és fel tudtam írni az image fájlt is. Ezzel a jelenséggel már ubuntu alatt is találkoztam.
Van valami megoldás, hogy linux alatt is rendbehozható legyen a lemez? Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 12T - egytucat
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest