-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
üdv!
már párszor megpróbáltam megoldást keresni rá de hiába
megkérdezem még1x hátha valaki tudja a megoldást
adott egy HP 6910p laptop, jelenleg win 7 32 bit fut rajta
everest és win szerint is idle állapotban 5 óra az üzemidő az acpi szerint
linux rendszer alatt (jelenleg ubi 9.10) 4 óra
próbáltam már a powertop programot is a felesleges processeket kiiktattam az irq-ta feltelepítettem egy irqbalance programot, de ezekkel is csak 4 óra 15 percet tudtam kihozni ubi szerint kb 12.5 - 13 watt a gép fogyasztása
win 7 alatt jóval kevesebbnek kell h legyen ha 5 óra fölötti időt képes kihozni magából
nem tudom h valakinek volt-e már hasonló problémája vagy csak engem zavar ennyire az üzemidő
esetleg másik kernellel vagy másik linux os-sel el lehet-e érni nagyobb üzem időt
ubi alatt a gép alig dolgozik az proci mindig vissza veszi 800 mhz-re a fogyasztását és memóriából is kevesebbet eszik
esetleg van vmi program amivel megtudom lesni h mennyi áramot eszik a proci?
vagy olyan program ami jobban kezeli ezeket a dolgokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest