Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok srácok!
Lenne egy kérdésem
Az lenne a problémám, hogy van egy Suse 10.0-m, feltettem, tetszik, tök jó
A nettel lenne egy kis bajom. Van egy wlan router, abba megy a net, és onnan jön hozzám kábelen. Maga a net megy, csak érdekes módon mikor egy Firefox-ot elindítok, 20-30 mp-ig azt írja, hogy prohardver.hu keresése, és utána jön be az oldal. De elég normális sebességgel jön be maga az oldal. Utána nincs baj. Csak sokszor, sokáig keresi az adott weboldalt. Én b@szarintottam el vmit, vagy beállítás baj? Elvileg úgy van beállítva, hogy DHCP-n kapja az IP-t. Kap is, csak lassú, sokat kell egy-egy feladat előtt várni. Mint pl a mail. Ott is várok, várok, majd sec perc alatt leszedi amit kell. Nemértem. Én vagyok béna?
Előre is köszi: Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- World of Tanks - MMO
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HBO Max
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest