- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ui.: Én is kerestem sokat a gugliban, és találtam is pár összehasonlítást, de nagy részük egyéni vélemény volt. Volt olyan is, ami kizárólag szerverként való felhasználás szempontjából hasonlította össze a kettőt, de nekem nem csak az kell most. Egy szál tesztet találtam, ami az asztali felhasználás szemszögéből is megvizsgálta, de az 2001-ben íródott...

Ha tudtok friss cikkről, akkor lécci linkeljétek be!
Vélemények is jöhetnek!!
Köcc!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest