- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
(Még küzdük a hdd/array létrehozással). Megpróbáltam raid1/lvm telepítést hdd-re. Szokásom szerint jól szétszedve a fájlrendszert lvm kötetekre. Megcsinálta a telepítő, de már telepítés alatt láttam a logban, hogy gond van a md0 létrehozáskor. Install után azonnal elindult a háttér szinkron.
Lehetséges, hogy a két különböző hdd WD20EARX/WD20EFAX zavarja a tömb egybenmaradást?
Még a lemezhibát kellene kizárnom, de nem is tudom, hogy kell ilyen tömbös hdd-n ezt ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest