- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
(Még küzdük a hdd/array létrehozással). Megpróbáltam raid1/lvm telepítést hdd-re. Szokásom szerint jól szétszedve a fájlrendszert lvm kötetekre. Megcsinálta a telepítő, de már telepítés alatt láttam a logban, hogy gond van a md0 létrehozáskor. Install után azonnal elindult a háttér szinkron.
Lehetséges, hogy a két különböző hdd WD20EARX/WD20EFAX zavarja a tömb egybenmaradást?
Még a lemezhibát kellene kizárnom, de nem is tudom, hogy kell ilyen tömbös hdd-n ezt ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone Air 256GB BONTATLAN (1év Gyártói Garancia)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 Acer Vertion // 6-9. gen // i3 / i5 // garancia / Bp., MPL, Fox
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest