Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
addikt
(Még küzdük a hdd/array létrehozással). Megpróbáltam raid1/lvm telepítést hdd-re. Szokásom szerint jól szétszedve a fájlrendszert lvm kötetekre. Megcsinálta a telepítő, de már telepítés alatt láttam a logban, hogy gond van a md0 létrehozáskor. Install után azonnal elindult a háttér szinkron.
Lehetséges, hogy a két különböző hdd WD20EARX/WD20EFAX zavarja a tömb egybenmaradást?
Még a lemezhibát kellene kizárnom, de nem is tudom, hogy kell ilyen tömbös hdd-n ezt ellenőrizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- StarCraft 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest