- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Azt jelezném nem vagyok szakétö,de probálok segíteni.
A raidról azt tudom most mondani,hhd-knek teljesen egyformának kell lenniük és amit mondasz jelenleg is két különböző hdd-t használsz és ez szerintem - ez okozza a problémádat.
Ezt az infot egy jó ismerősőm mondta,Ő is szerverekhez használja,tömören ennyit tudok monadi. -
válasz
Ablakos
üzenetére
az efax végű az smr, az earx meg cmr.
ez baj.
ezt rosszul tűri a kernel. javasolt a cseréje. (az smr cseréje)az, hogy install után elindul a szinkronizáció, önmagában nem baj, mert tömb létrehozásakor kell. de ha ismételten elindul, az gond.
szerk: diszk hibát destruktívan badblocks -vsw-vel szoktam ellenőrizni, de ahhoz szét kell szedni a tömböt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher 1 Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi