- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
Vasti74 #34767 üzenetére
Ezt a véleményt abszolút adom. A cégnél pont ilyen Fuji gépeket használunk, imádom őket. Kis kompakt, könnyen szerelhető gépek ezek. Itthon egy régebbi típus van, sosem volt vele gondom.
A Thinkcentre meg Thinkcentre, azt nem is kell ragozni. Én ha gépet veszek, elsősorban Lenovót veszek, és azt is ajánlom mindenkinek, főleg a Thinkpadeket, azzal nem lehet mellélőni. Magamnak is Thinkcentret vettem, de a feleségemnek megtetszett, és kikönyörögte magának
És utána szereztem be a Fujit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest