Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Tavaly volt 30 éve, hogy elkezdtem dolgozni, azóta unixon dolgozok (AIX, HP-UX, némi Solaris, aztán RHEL, Oracle, SLES), otthoni gépen 1-2 év Redhat után Debian lett kizárólag. Én se szeretem a systemd-t, vagyis a masszív párhuzamosítást szeretem belőle csak. De ezt adja a gyártó, akkor ezt használom. A bináris formátum az én bajom is vele, de melóban van központi loggyűjtő, úgyhogy nem érdekes. Otthon meg majd káromkodok, ha beüt a ménkő. Meg hogy minden szart is belemókolnak már, az is ótvar. De ezt adják, akkor ezt használom, így van rá support (ha már fizetünk érte). :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest