- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
urandom0
üzenetére
De láttam Tumbleweed-et, használtam is egy rövid ideig. Csak az egy rolling disztró, más kategória.
Meg nem mondom neked, hogy mivel lehet nézni a lemez írását, na azt megnéztem frissítés után, hogy hol tart, majd kikapcsoltam a gépet. Aztán egy hét múlva bekapcsoltam, és lefrissítettem, és meglett, hogy mennyit írta a lemezt a frissítés. Aztán használtam addig, míg nem lettek új frissítések, és frissítés előtt megnéztem, hogy normál használattal mennyit íródott a lemez. Nem pontos értékek, természetesen, de meglepő lett az eredmény.
"Élesben" csak stabil Debiant használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest