Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Másnál is vannak problémák a Fedora 40-nel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsecsomag?
Az asztali gépemen tegnap alap dolgok nem működtek, pl. nem tudtam egy fájlkezelőt elindítani, de még csak sudozni se tudtam, az xfdesktop nem indult el, két nm-applet ikon volt a panelen, de az egyik nem reagált semmire, stb. Bebootoltam a 39-es kernelével, akkor minden jó volt. Volt vagy 900 MB-nyi update, azt feltoltam, azóta jónak tűnik.Most a laptopon csinálja ugyanezt. A fájlkezelő nem akar elindulni, sudozni tudok, de nagyon lassan dobja be a promptot, mint ha valami hálózati kapcsolatra várna. A raspberry egyik sftp meghajtója van felcsatolva, de hát az eddig is fel volt, és sosem volt vele probléma. Most itt is van 660 MB-nyi update, meglátjuk, ez megjavítja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Pixel 7 pro 128/8
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest