- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Másnál is vannak problémák a Fedora 40-nel, vagy csak én vagyok ilyen szerencsecsomag?
Az asztali gépemen tegnap alap dolgok nem működtek, pl. nem tudtam egy fájlkezelőt elindítani, de még csak sudozni se tudtam, az xfdesktop nem indult el, két nm-applet ikon volt a panelen, de az egyik nem reagált semmire, stb. Bebootoltam a 39-es kernelével, akkor minden jó volt. Volt vagy 900 MB-nyi update, azt feltoltam, azóta jónak tűnik.Most a laptopon csinálja ugyanezt. A fájlkezelő nem akar elindulni, sudozni tudok, de nagyon lassan dobja be a promptot, mint ha valami hálózati kapcsolatra várna. A raspberry egyik sftp meghajtója van felcsatolva, de hát az eddig is fel volt, és sosem volt vele probléma. Most itt is van 660 MB-nyi update, meglátjuk, ez megjavítja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hardcore café
- Horgász topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest