- Apple Watch
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv néktek,
Mivel ez már szerintem nem is kezdő téma, illetve a Fedora topik akut hullaszagot áraszt, így ide írom a kérdéseimet.
Fedorában az SELinuxot szükséges-e telepítés után állítani hétköznapi használatra, avagy sem?
Lynis audit csomag azt írta, hogy, bár aktív a firewalld, nincsen bekonfigurálva. Ez probléma lehet-e? Van-e valami útmutató, hogy hogyan tegyem, vagy mik a szükséges portok, amiket mindenképpen tiltsak le vele?
Mindkét programhoz telepítettem a neki megfelelő GUI-t, így azon keresztül tudom(-nám) őket konfigurálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Filmgyűjtés
- Android felhasználók OFF topikja
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest