- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Üdv néktek,
Mivel ez már szerintem nem is kezdő téma, illetve a Fedora topik akut hullaszagot áraszt, így ide írom a kérdéseimet.
Fedorában az SELinuxot szükséges-e telepítés után állítani hétköznapi használatra, avagy sem?
Lynis audit csomag azt írta, hogy, bár aktív a firewalld, nincsen bekonfigurálva. Ez probléma lehet-e? Van-e valami útmutató, hogy hogyan tegyem, vagy mik a szükséges portok, amiket mindenképpen tiltsak le vele?
Mindkét programhoz telepítettem a neki megfelelő GUI-t, így azon keresztül tudom(-nám) őket konfigurálni.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest