- Milyen okosórát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Staradder
tag
Sziasztok
Nem tudom probálkozot-e valaki Ubuntut RealVNC-vel elérni?
Egy raspberry pi-re speciált ubuntut telepítettem egy pi 4-re. Felraktam rá a RealVNC servert és indítottam a két servicet. Enable utána start paraméterrel.sudo systemctl enable vncserver-virtuald.servicesudo systemctl enable vncserver-x11-serviced.service
Engedélyeztem az 5900 portot a tűzfalon.systemctlstatus
és a
ps -ef | grep vnc
parancs szerint is aktive a VNC és a két service is fut.
Mégsem tudok rá RealVnc viewer-er rácsatlakozni másik gépről.
Kihagyhattam valamit?
Mi lehet a gond?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest