- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Ez bármelyikre igaz, de vannak arany középutak, például nekem a Testing egy nagyon jó balansz stabilitás és frissesség között, biztosan van olyan része, amiben a stable még jobb, de nem jöttek még velem szembe a Testing esetleges bennragadt bugjai, cserébe viszonylag friss rajta minden csomag. (A Stable meg jóval lentebb kullog a Testing után, elég nagy köztük a gap szerintem, ZFS-nél rá is futottam ezzel kapcs. egy kis bibire, de amúgy ok. És mégsem kell a rendszert olyan szinten manuálisan felépíteni, mint az említett másik kettônél.
Szóval kis szopásokat bevállalok még, nagy mélytorkosakat nem
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Digitális Állampolgárság Program
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.