Hirdetés
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
>Manapság az első i7-ekre szokás fordítani.
Van egy halom választás ezen az oldalon dokumentálva. Az első i7-es cpu család, amire támogatást találtam, az 2011-ből a Sandy Bridge a 32 nm időszakból. Volt 45 nm-en a Bloomfield, de arra nincsen kapcsoló. Intel cpu-król egy forrás itt. Eredetileg "-m64"-et gondoltam adni a fordítónak. Legyen helyette "-march=sandybridge" ?A -static-ot köszönöm. Jól vettem észre, hogy a lib-eket automatikusan találja meg, és nem nekem kell kotorásznom, melyik függvényt hol találja majd meg? Akár hozzáraktam -L kapcsolóval konkrét libeket, akár csak a -static-ot hagytam ott, egy példa program fordított mérete pontosan ugyan az maradt.
>Miért raksz valamit bináris formában gitre?
Nem szándékozok magán project-ben szabványos identation-t követni. Hogy egészen őszinte legyek, a kemény répa bele a szabványba. Úgyhogy nem osztok meg forrást
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- Nők, nőügyek (18+)
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest