- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
urandom0
üzenetére
Átírtam erre az mpdlcd.service-t:
GNU nano 3.2 /etc/systemd/system/mpdlcd.service## mpdlcd initscript for mpdlcd# by Stefaan Verfaillie#### BEGIN INIT INFO# Provides: mpdlcd# Required-Start: $syslog# Required-Stop: $syslog# Default-Start: 2 3 4 5# Default-Stop: 0 1 6# Short-Description: MPD client for lcdproc# Description: Display MPD status### END INIT INFO###[Unit]Description=mpdlcdAfter=mpd.service lcdd.service[Service]Type=simpleWorkingDirectory=/tmpExecStart=mpdlcd.debianRestartSec=5Restart=always[Install]WantedBy=multi-user.targetÉs próbáltam neki jogot adni,de már az elején elakadok :/
volumio@volumio:~$ chmod +x /etc/systemd/system/mpdlcd.servicechmod: changing permissions of '/etc/systemd/system/mpdlcd.service': Operation not permittedA systemd unit-ot pedig hol találom és hogyan írom át?

Új hozzászólás Aktív témák
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest