Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
urandom0
üzenetére
Átírtam erre az mpdlcd.service-t:
GNU nano 3.2 /etc/systemd/system/mpdlcd.service## mpdlcd initscript for mpdlcd# by Stefaan Verfaillie#### BEGIN INIT INFO# Provides: mpdlcd# Required-Start: $syslog# Required-Stop: $syslog# Default-Start: 2 3 4 5# Default-Stop: 0 1 6# Short-Description: MPD client for lcdproc# Description: Display MPD status### END INIT INFO###[Unit]Description=mpdlcdAfter=mpd.service lcdd.service[Service]Type=simpleWorkingDirectory=/tmpExecStart=mpdlcd.debianRestartSec=5Restart=always[Install]WantedBy=multi-user.targetÉs próbáltam neki jogot adni,de már az elején elakadok :/
volumio@volumio:~$ chmod +x /etc/systemd/system/mpdlcd.servicechmod: changing permissions of '/etc/systemd/system/mpdlcd.service': Operation not permittedA systemd unit-ot pedig hol találom és hogyan írom át?

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Napelem
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- GL.iNet OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest