- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nagyon szépen fejlődik a KDE, közel sem olyan omlós már, mint régen volt. Ezeket a hibákat, amik nálam előjönnek, szerintem a gép, a kernel vagy valamelyik modul okozza. Pedig nem egy dzsunka vacak laptopot használok, hanem egy Thinkpadet, de akármilyen Linux van rajta, olyanokat csinál, hogy pl. ébredés után másképp érzékeli a touchpad-et, mint közvetlen boot után. Boot után valami Think... valami a neve (most nincs előttem a gép), ébredés után pedig már SynPS/2 Synaptics TouchPad-nek látja az xinput, és ezzel együtt elállítódik az érzékenysége, a kétujjas görgetés, minden.
Sokszor az egeret sem érzékeli ébredés után, de erre már írtam egy scriptet.
Illetve újabban mint ha halkabban lennének a hangszórók, mint korábban, bár lehet, hogy csak az én fülem romlik

Viszont hamarosan jön a KDE 6, reméljük nem lesz olyan nehézkes a váltás, mint 4-ről 5-re

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest