Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
Azért gondoltam, hogy ide teszem, mert nem akartam a wines hdd-hez hozzányúlni és gondoltam, hogy a biosban beállítom majd, hogy a linuxosról bootoljon és ott majd kiválasztom, hogy melyik rendszert akarom használni.( a /dev/hdc-t kellett volna inkább beírni?)
Ha újra telepítem lehet simán úgy kezdeni telepíteni mint először és automatikusan úgy is felülírja amit most rátettem, vagy elinditok win-ről és letörlök mindent a linuxos hdd-ről és utánna kezdem a telepítést.
Köszönöm válaszod
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- BMW topik
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Házimozi belépő szinten
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest