Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
Azért gondoltam, hogy ide teszem, mert nem akartam a wines hdd-hez hozzányúlni és gondoltam, hogy a biosban beállítom majd, hogy a linuxosról bootoljon és ott majd kiválasztom, hogy melyik rendszert akarom használni.( a /dev/hdc-t kellett volna inkább beírni?)
Ha újra telepítem lehet simán úgy kezdeni telepíteni mint először és automatikusan úgy is felülírja amit most rátettem, vagy elinditok win-ről és letörlök mindent a linuxos hdd-ről és utánna kezdem a telepítést.
Köszönöm válaszod
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- Filmgyűjtés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest