Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
f_sanyee
üzenetére
Igen, azt tudom, hogy képes rá.....
Nagyon sokszor futtattam Live Linuxokat pendrive-on, de magától egyik sem írt a gépben lévő meghajtókra (ssd,hdd), de én simán megtudtam nyitni onnan fájlokat és menteni is tudtam. Szóval képes volt bármire, csak azt nem magától tette, hanem az én beavatkozásommal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 26
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- Videó stream letöltése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi