- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
BlackSoft
üzenetére
"Én a biztonságosan, átláthatóan működő RAID lehetőségek miatt használom"
hujj. hát azért ne használd
ott a rendszerben a mdadm, add át a lemezeket natívan és hadd számolja prociból. RAID1 ráadásul nem is annyira prociigényes. így legalább nem fog borulni az egész ha a RAID vezérlő eldurran.
tudom hogy mindenki imádja a hardveres RAIDet de szerintem azt hülyeség otthon használni, hagyjuk meg az enterprájsznak, fent említett okokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPhone 13 128GB - Kártyafüggetlen, Fehér, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott a rendszerben a mdadm, add át a lemezeket natívan és hadd számolja prociból. RAID1 ráadásul nem is annyira prociigényes. így legalább nem fog borulni az egész ha a RAID vezérlő eldurran.