Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Macrodroid
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
bambano #31494 üzenetére
Köszönöm!
A Teamviewer itthoni használatra kellene csak, hogy ne kelljen mindig ahhoz a géphez ülnöm amivel dolgom van. Én sem igazán szeretem, mivel millió és egy baja van, de eddig még nem találtam olyan alternatívát, ami ingyenes, tud magyarul (nekem megfelelne az angol, de a család többi tagja minimálisan se beszéli), könnyen kezelhető, és elérhető linuxon, illetve Windowson is. Megpróbálok akkor egy nem Debian verziót is.
A Firefoxos tippet is köszönöm, annyit még kérdezhetek, ezt hogyan lenne ajánlott frissíteni? Ha kell, le tudom tölteni, és fel tudom tenni az oldalukon elérhető tar csomagot, csak nem tudom, hogy van-e ettől jobb megoldás.
Kernelből nem ragaszkodom a legújabbhoz, jó nekem ez is, csak ha már felmerült a másik topikban, gondoltam rákérdezek erre is. Ez úgy is csak egy harmadlagos gép, aminek annyi a célja, hogy szükség esetén tudjam használni egyszerűbb dolgokra, plusz ezen tudok próbálkozni és tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OTP Bank topic
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest