-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Sziasztok!
Lefordítottam Arch alatt a CDE-t, működik fut. El szeretném menteni a CDE forrás mappáját az összes almappával, jogokkal/attribútumokkal együtt egy tar.gz fájlba. Hogyan csináljam, milyen parancsot adjak ki? Nem csináltam még ilyet. A mappa a home könyvtáramban van cdesktopenv-code néven. A célom az lenne ezzel hogy legközelebbi rendszer újratelepítéskor csak kicsomagolom (és a megfelelő függőségek felrakása után) csak telepítem a már korábban lefordított CDE-t, így nem kellene minden rendszer újra rakáskor leforgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Yettel topik
- Raspberry Pi
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- OLED monitor topic
- Gitáros topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest