- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
bambano #31220 üzenetére
Tény, hogy nem sok hely volt rajta. És igen, sd kártya. Ugye ez egy odroid xu4 gép, a rendszer egy sd kártyán van, a többi adat pedig egy külső hdd-n.
Sokszor van, hogy elfogy az sd-ről a hely. Már gondolkoztam, hogy cron-nal csinálok valami cleanup scriptet, ami törli a régi logokat, cache-ket.Alapból 600-as jog van rajta, tudni is szoktam írni. Nem is értettem ezt a dolgot. Csak a napokban akadozott minden szolgáltatás rajta. Emiatt léptem be, aztán mivel gép csere is volt, akkor mondom feldobom az új ssh kulcsot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest