Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Üdv mindenkinek!
Előrebocsátom, hogy még csak kezdő linux-os vagyok, de ezt a kérdést nem merem beírni a kezdő topicba.
Lenne egy hd4478-as chipes 4*16-os LCD kijelzőm a parallel portra kötve.
A rendszer ubuntu 6.10, a config a nevemnél.
Tudna nekem valaki olyan magyarnyelvű leírást adni, ahol lépésről lépésre le van írva egy ilyen lcd életre keltése. Az angolnyelvű leírásokon sehogy se igazodok ki, a conf file-okat kell szerkesztgetni, de az egyedül nekem nem megy. Vagy esetleg priviben szájbarágósan leírná, hogy megy a dolog.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- BestBuy topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest