Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom idevaló-e, de segítséget kérek, mert egyszerűen nem értem.
Környezet: Ubuntu 20.04.1 szerver. Zfs. Rtorrent és rutorrent. A rutorrent az én useremmel (user1), az rtorrent az rtorrent userrel fut.
A letöltési útvonal: /media(root:root 755)/torrents(rtorrent:rtorrent 775)/download(rtorrent:rtorrent 775)/
A letöltött fájlok és mappák a user1-el jönnek létre 750 és 640 jogokkal.
Rtorrent konfig: umask=0000.
user1# umask
0022Szeretném, a download mappát sambán keresztül megosztani. Ehhez kellene az others read joga. A bele letöltött mappáknak és fájloknak 755 és 644 jogokat szeretnék. Nem tudom elérni, hogy így legyen.
Ha bemegyek a download mappába és a user1-el létrehozok mappát és fájlt a jogok 775 és 664.Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lightyear - befektetési app
- Borderlands 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest