Hirdetés
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Mobil flották
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektron@
csendes tag
ez it a profik területe. hát én nem vagyok az. viszont lenne egy kérdésem. tud valaki egy használhato zenelejátszot, jukeboxot? mert eddig nem találtam. mindenhol csak az a husz használhatalan szutyok találhato ami semmire sem jo. sok keresgélés után találtam egy helyet ahol volt még 200. de azoktol sem lettem elörébb. a közös jellemzöjük az volt hogy az egyik szar volt a másik meg fos. wmp9 pont megfelelö lenne linuxos verzioban. a követelmény vegye fel a zenék tárolohelyét. és külön a listákat. pont ahogy a wmp9. nem hittem hogy ez annyira bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest