- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Poco F7
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
growler #30619 üzenetére
Néztem ezt is, ugyanezt használja az
ncdu
is, csak vizuális, könnyebben kezelhető formában - az eredmény is megegyezik vele.Ha minden Docker konténer előtt csinálnék visszaállítási pontot, az kicsit sok lenne (most is van 35, és ebből 21 fut). Használom már egy ideje, de így sose nem jártam.
emvy
Néztem ott is, csak 5 üres Volume van, kvázi placeholderként. A prune-t pedig utolsó lehetőségként akarom, ugyanis van jó pár stopped konténerem is, és azokat nem igazán akarom még elveszíteni. Meg amúgy is,docker system df
alapján ~25GB-ot foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Egérpad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest