Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Extensiont nem találtam, a wm csere felmerült bennem is, de gyorsan elvetettem, mert már lusta vagyok hozzá.
Nem használom a gnome szolgáltatásait, de a manapság elérhető wm-k... túl primitív felületet adnak ootb és egy ilyen futó ötlet miatt nem akarok belevágni. Ha lesz más hasonló igényem, akkor majd elgondolkodom a váltáson.Találtam még egy olyat, hogy xrandr. Nem teljesen tiszta, hogy mi ez, de majd megnézem, ha újra gép mellé ülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest