- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
ez a "logikátlan gimp" nézőpont kérdése, ha azt tanultad volna meg, és használnád, és áttérnél PS-ra, ugyanezt mondhatnád...
meg fizetős progikat ne ingyenesekkel hasonlítsunk már össze.
most hogy megszűnt a draftsight (2D-s Autocad gyakorlatilag), szétnéztem Autocad helyettesítő programok terén, van akár többet tudó választék linuxra is, csak nem ingyenes (ahogy az ACAD se az) pl BricsCAD.
de ingyenes is van pl. QCAD, vagy LibreCADAz openshot is ingyenes, és van windows-ra is.
Ezt se fizetős winonly programokkal hasonlítsuk össze. Főleg ne egy Sony Vegas-szal (én még így ismertem régről), ami sokkal komlexebb, sokak számára nehezen kezelhető volt anno amikor én foglalkoztam ezzel a témával, még win alatt.
Az openshot a legegyszerűbb ingyenes videoszerkesztő, még ingyenes fronton is vannak jóval komplexebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Három év után újra előkerült a SiN Reloaded
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest