Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
samujózsi
üzenetére
Természetesen semmilyen komoly helyen nem használnak Arch -ot productionben. A tipped, hogy Debian testing szerintem nem jó. Egyik oldalról valószínűleg a Debian testingnél is még sokkal gyorsabb, frissebb csomagok vannak benne, másik oldalról viszont sokkal jobban karbantartott, nagyobb, érdeklődöbb közösség által. Mondjuk így "szumma kábéra" lehet pont kijön.
Arch esetén egyébként pacman -t kell kicsit megtanulni, ezen felül minden alapvető dolog (is) vanilla.Nyilván neked kell tudnod dönteni, én jó szívvel ajánlom az Archot szervernek is, nálam lassan 3. éve fut gond nélkül. Pár havonta nagy update esetén előfordul 1-1 kernel panic, mert 1-1 csomag nem érzi jól magát a többi közt, ilyenkor chroot, eggyel régebbi package fel, aztán megy minden tovább mintha muszáj lenne neki

Általad is leírt szempontok miatt (is) nálam ő a baremetal host, rajta vannak a kvm -ek, docker mindenIlletve alternatívának én valami valódi enterprise server os -t választanék már, pl. openSUSE, redhat, centos. Mi/én most melóban is openSUSE mellett döntöttem, saltstack is tök jól integrálódik stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest