-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Mr Dini #29457 üzenetére
Talán kicsit megkésett és hát nem is ez a csuda firewalld, de iptables legalább működik, mindig
iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp -i BEJÖVŐ_INTF --dport 42300 -j DNAT --to-destination fedora.server.ip.cime:32400
iptables -A FORWARD -p tcp -d fedora.server.ip.cime --dport 32400 -m state --state NEW,ESTABLISHED,RELATED -j ACCEPT
Ezeket az ufw, firewalld meg egyéb kotlákat sosem értettem személy szerint. Plusz absztrakció, össze-vissza kever mindent egy átláthatatlan katyvasszá, de szinte ugyanolyan explicit módon cli -ből írod. Nekem vagy iptables vagy (és) valami webes felület rá ahol tudok értelmesen rendszerezni. Oké túloztam és hazudtam, vannak baromi jó cli -k, csak az nem az ufw/firewalld, hanem mondjuk a forti tűzfalaké vagy a vyos
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest