- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mindenki mosolyog a OnePlus 15T tesztfotóin
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Az biztos, hogy van ilyen, de linuxos változatokkal nincs tapasztalatom, sőt... ha nem jön jobb válasz, próbálj körülnézni a wikipedián, a veritas (vxfs?) és az oracle ocfs oldalán. Előbbi fizetős és talán Solarison láttam működni, utóbbi állítólag gpl, de fogalmam sincs, ha nem oracle rdbms van rajta, akkor mennyire használható. Viszont az oldalán vannak hivatkozások más clusteres fájlrendszerekre, ezért javasoltam kiindulási pontként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest