- Honor 400 Pro - Gép a képben
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Nem tudjátok, van valami mód a netfilter táblák szabályainak debuggolására?
Küzdök az asus routerem firmware-ével, most eljutottam odáig, hogy van egy iptables-save kimenetem az eredeti, még jól működő firmware-éről és van egy a merlin-féle változatról, amiben már problémát okoz a logolás.
Az a baj, hogy átnézve az iptables-save kimenetét én úgy látom, hogy a logolás terén nem változott semmi, most mégis megjelennek olyan bejegyzések a logokban, amiknek nem kellene.
Elvileg a br0 inteface-en átmenő forgalmat logolja az eredeti is, kivéve, ha a manuálisan beállított routing szabályoknak megfelelő csomagot lát, mert azokat csak szó nélkül elfogadja. Az új fw és a merlin viszont ez utóbbiakat is logolja, ami miatt viszont lehal a hálózat időnként. Szeretnék bug reportot küldeni róla, de ahhoz jó lenne tudni, hogy mely szabály miatt kerül be a logokba a teljesen legális LAN-os forgalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest